Сьогодні у Галицькому професійному-агротехнічному коледжі, майстром виробничого навчання Левицькою Г.М. разом з учнями групи № 33 з професії “Пекар.Кондитер” був проведений майстер-клас з приготування бенто-тортів на тему: “Бенто-торт -трендовий десерт”.
Бенто-торт – однопорційний торт в упаковці. Тортик розрахований на одну персону, упаковується бенто-торт в ланч-бокс з цукрової тростини, доповнюється еколожечкою або виделкою і свічкою. Як правило, у бенто-тортів простий декор, найчастіше кремовий.
До участі у майстер класі долучилися здобувачі освіти 1-го та 2-го курсів. Учасники майстер-класу ознайомилися з історією виникнення бенто-тортів та особливостями їх приготування.
Всі охоче брали участь у процесі приготування, цікавились особливостями виготовлення та презентації кондитерських смаколиків.
Дякуємо за пізнавальний і “солодкий” захід!
Категорія: Методична робота