Майстер-клас “Трендові десерти. Кенді бар” сьогодні провела майстер виробничого навчання Демид Л.Р. разом із здобувачами освіти з професії “Пекар.Кондитер”.
Присутні , як і педагоги , так і учні мали змогу навчитися готувати неймовірно смачні та красиві десерти до кенді-бару. Кенді бар — це новий модний тренд, у перекладі з англійської candy bar означає цукерковий або солодкий стіл. Головна відмінність кенді бару від звичайного солодкого столу — багато декоративних елементів і різноманітність не лише смачних, а й дуже красивих кондитерських виробів . І сьогодні всі учасники майстер-класу в цьому переконалися.
Утім, щоб створити таку красу, зовсім не обов’язково наймати професійного дизайнера та кондитера, достатньо мати знання і вміння, навчаючись у нашому навчальному закладі.
Категорія: Методична робота